Bombsäker-dubbel

Speltips: FC Köpenhamn + KuPS +1.5
Odds: 1.62 @ BET365

Spelstopp: 15:00

 

FC Köpenhamn – Lyngby

Danmarks bästa lag FC Köpenhamn mot nykomlingarna Lyngby. Här ska Lyngby inte ha någonting att hämta mot ett Köpenhamn som för tillfället är överlägsna i Danmark och som även har gjort det bra i Europa de senaste åren.

Det är klasskillnad mellan lagen. Köpenhamn har bättre spelare på varenda position och en ekonomi som är en av Europas bästa.

Köpenhamn har inte förlorat på hemmaplan på 25 raka matcher. Finns inte en chans att Lyngby kommer hit och bryter den sviten. Raka ettan ska vara dagens säkraste spel!
 

Kemi – KuPS

Här tycker jag att KuPS är lite för stora underdogs. Hade aldrig kunnat tro att Kemi skulle vara favoriter i den här matchen. Kemi ligger på en 9:e plats med 20 inspelade poäng och en målskillnad på 14:17. Möter KuPS som ligger på en 4:e plats med 18:13 i målskillnad.

Formkurvorna pekar åt helt olika håll för de båda lagen. Kemi har 5 raka förluster. Man har bara gjort ett enda mål på de fem senaste matcherna. Jämfört med KuPS som endast har en förlust på de fem senaste matcherna.
KuPS har endast fem förluster den här säsongen. När man väl förlorar gör man det oftast med uddamålet. Så linan på +1.5 känner jag mig bombsäker på. Det innebär vinst för oss, även om Kemi mot all förmodan skulle vinna med en boll.

Lagen mötte varandra senast i maj. Då vann KuPS med 2-0. Förväntar mig något liknande resultat här idag!

Annons

2 reaktioner till “Bombsäker-dubbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s