Dagens säkraste dubbel

Speltips: Kalmar X2 & Jönköping +1 AH

Odds: 1.65 @ BET365

Spelstopp: 19:00

 

Gefle – Kalmar

Gefle har det riktigt tungt för tillfället. Man ligger sist i tabellen och har endast 5 poäng efter 13 spelade matcher.  9 gjorda mål och 31 insläppta. Man är helt under isen och har förmodligen redan tappat hoppet om att lyckas stanna kvar i Allsvenskan. Det är i alla fall så det har sett ut dem matcher jag har kollat. Senast förlorade man på hemmaplan mot Falkenberg, laget som ligger näst sist. Finns det några poäng man hade förhoppningar om att plocka så var det just där och då. Men så blev det inte.

Idag möter man Kalmar FF som har en formkurva som pekar uppåt. På de senaste 8 matcherna i Allsvenskan ser det ut som så här: 3 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust. Och då är det inga dåliga lag man har mött. Vinster mot bl.a Örebro och Djurgården, samt kryss mot AIK och häcken.

Ett Gefle som i stort sett har gett upp mot ett Kalmar FF i väldigt fin form. Här ska väl Gefle knappast ta poäng. Väljer att säkra upp med X:et för att vara på den helt säkra sidan.

Jönköping – Djurgården

Ett på förhand väldigt jämt möte mellan 13:e placerade Jönköping och 12:e placerade Djurgården med exakt lika många inspelade poäng. Där Djurgården är omotiverade favoriter enligt mig.

Varför undrar ni? Jo, Jönköping är väldigt starka på hemmaplan. Hittills under säsongen har man 2 vinster, 3 oavgjorda och endast 1 förlust på hemmaplan. Förlusten kom mot förra årets guldlag Norrköping vilket är ganska förståeligt.

Man möter idag ett Djurgården som har det väldigt tufft på bortaplan. 5 raka förluster där man endast har gjort 2 mål framåt och släppt in 11 bakåt.

Jag har svårt att se att Djurgården ska åka ner och plocka 3 poäng mot ett extremt stark Jönköping på hemmaplan. Skulle Djurgården mot all förmodan vinna med en boll idag, då får vi pengarna tillbaka.

Dagens absolut säkraste dubbel enligt oss på Spelstugan. Lycka till om ni ryggar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s