About

Hej!

Detta är en hemsida som drivs utav 2 väldigt djupt sportintresserade män, som har sedan en längre tid tillbaka gjort sig en levnad på beting. Vilket är alla män och kvinnors dröm, eller? Om inte så är denna hemsida inte något för dig.

Det hela startade i Södra delen utav Sverige på Södralång 15 c över en vanlig varm kopp Java. Då vi ännu en gång satt och djupt klurade på  vilka som kommer att göra flest mål, flest hörnor, mest gula kort och vilket utav lagen som kommer att ta hem detta. Såsom många andra sena nätter satt man uppe och följde varenda liten match på tv:n.

Man bodde i princip på bettingsidor och följde okända torskar på klotterplanket, tills en utav oss.. Tyvärr minns jag inte vem kom med förslaget ”att varför inte själva starta en sida där folk kan ta del utav våra oerhört noggranna gjorda tips.”

Då vi denna dag som många andra hängde i en kompis stuga på den berömda gatan Södralång fylld utav kuponger, snus, whisky, vänner och mycket annat mys som gjorde oss en levnad så har vi valt att döpa denna sida till Din Spelstuga, då vi nu vill att du ska få bli en i mängden.

Kontakt/Frågor/Samarbeten/Sponsorer:
dinspelstuga@gmail.com (Vi svarar alltid inom 72h, om vi inte svarar är vi inte intresserad, så spam mail hamnar i papperskorgen på automatik.)

Välkommen in i värmen önskar vi dig ifrån Spelstugan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s